Donderdag 4 Juni 2020 - 13:12   I   door Redactie

"Maddie McCann is vermoord"

Er is een doorbraak in de verdwijningszaak rond Madeleine McCann, die dertien jaar geleden in Portugal verdween. Een Duitser van 43 is gearresteerd op verdenking van moord. Het Duitse parket maakt zich sterk dat de dader gevonden is en dat Maddie McCann overleden is. Staalharde bewijzen zijn er nog niet, maar alle aanwijzingen wijzen in zijn richting.

De politie gaat ervan uit dat Maddie McCann om het leven is gebracht. De verdachte woonde voor het laatst in Braunschweig. De politie roept nu de hulp van de burgers in. Iedereen die in Portugal was toen het meisje verdween wordt opgeroepen om alle mogelijke informatie te geven die ze hebben.

De man had de gelegenheid om Maddie McCann te ontvoeren en te verstoppen. Mogelijk was het zijn motief om in te breken in het appartement van de McCanns en heeft hij Maddie per toeval aangetroffen en haar meegenomen.

2007

Maddie McCann verdween op 3 mei 2007 uit een vakantieappartement van de familie in Algarve. Op het moment van haar verdwijning waren haar ouders met vrienden gaan eten in een naburig restaurant.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Maddie McCann