Vrijdag 5 Juni 2020 - 16:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Damiano uit 'Blind Getrouwd' verrast iedereen: "Ik neem afscheid"

Damiano uit 'Blind Getrouwd' verrast iedereen:

Damiano Fiore werd in 'Blind Getrouwd' aan Wendy gekoppeld. Hun huwelijk hield geen stand, want Damiano kreeg geen gevoelens voor Wendy. Intussen heeft Damiano een ingrijpend besluit genomen.

Hij stopt met sociale media. Dat laat Damiano zelf weten via Instagram. "Onthoud dat daar waar je hart is, ook de rijkdom zit", schrijft hij. "Luister naar je hart, want daar waar je hart is ligt ook je grootste rijkdom. Waar vind jij je geluk? Waar roept je hart naar uit? Het kan een beroep, een hobby, een persoon of een levensstijl zijn; alleen als we erkennen wat onze hartekreet is zullen we de grootste rijkdommen vinden. Dit zijn de schatten die echte vreugde en geluk in ons leven brengen."

"Wie ooit het boek de alchemist heeft gelezen herkent dit vast en zeker en het blijft nog steeds mijn lievelingsboek. Er bestaat niet zoiets als te oud of te jong als het gaat om het najagen van je dromen. Er is ook niet zoiets als een goed of een verkeerd moment. Het is gewoon een kwestie van beslissen wat je wilt doen en de nodige stappen ondernemen om daar te komen en daarom neem ik even afscheid van Instagram tot in Januari 2021 om me wat meer toe te leggen op de kleine dingen en wat creatief te kunnen zijn want Instagram geeft me regelmatig stress en ben niet beschaamd om dit toe te geven. Ik blijf volop actief met OROHEALTH dus twijfel zeker niet om me via de website een bericht te sturen moest je een vraag hebben."

View this post on Instagram

#seeyouin2021 Onthoud dat daar waar je hart is, ook de rijkdom zit Luister naar je hart, want daar waar je hart is ligt ook je grootste rijkdom. Waar vind jij je geluk? Waar roept je hart naar uit? Het kan een beroep, een hobby, een persoon of een levensstijl zijn; alleen als we erkennen wat onze hartekreet is zullen we de grootste rijkdommen vinden. Dit zijn de schatten die echte vreugde en geluk in ons leven brengen. Wie ooit het boek de alchemist heeft gelezen herkent dit vast en zeker en het blijft nog steeds mijn lievelingsboek. Er bestaat niet zoiets als te oud of te jong als het gaat om het najagen van je dromen. Er is ook niet zoiets als een goed of een verkeerd moment. Het is gewoon een kwestie van beslissen wat je wilt doen en de nodige stappen ondernemen om daar te komen en daarom neem ik even afscheid van Instagram tot in Januari 2021 om me wat meer toe te leggen op de kleine dingen en wat creatief te kunnen zijn want Instagram geeft me regelmatig stress en ben niet beschaamd om dit toe te geven. Ik blijf volop actief met OROHEALTH dus twijfel zeker niet om me via de website een bericht te sturen moest je een vraag hebben. Tot in 2021 en all the best! 🍀🧘🏻‍♂️🏋️🙏🏼

A post shared by Damiano Fiore 🔑 (@damianofiore7) on

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Damiano Fiore  I  shownieuws  I  Blind Getrouwd