Zaterdag 6 Juni 2020 - 13:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Nathalie Meskens geeft open en bloot borstvoeding: "Ik kan wel janken bij het dat idee"

Nathalie Meskens geeft open en bloot borstvoeding:

Nathalie Meskens heeft op de sociale media een foto gepost waarop te zien is dat ze bij de kapper zit en terwijl borstvoeding geeft. Multitasking heet zoiets dan.

"Lima is echt een schatje!", zegt Nathalie. "Ik loop echt over van verliefdheid. Ze is zo chill, zelfs hier bij de kapper. Als ze me vragen ‘is die altijd zo rustig?’ antwoord ik blozend en super fier ‘ja zenne’. Ze maakt uiteraard ook af en toe is van haar gat als ze een hongertje heeft bijvoorbeeld en “de pap” niet rap genoeg tot bij haar is."

"Hoe heerlijk is dat borstvoeden trouwens? Ik had me er zo op verheugd en het is alles en meer van de zaligheid die ik me erbij had voorgesteld. Oké ja, die eerste weken zijn qua pijn aan de tepel met momenten de horror. Maar als de pijn eenmaal weg is... Ik kan al wel janken bij het idee dat er een moment komt dat dit ooit stopt. Zo gezellig, zo bijzonder, zo wonderlijk dat borstvoeden, en los van de eindeloze indrukwekkende voordelen dit heeft op de gezondheid en ontwikkeling van zowel je kind als jezelf. Hoe gemakkelijk is dat? Altijd eten en drinken bij op perfecte temperatuur."

View this post on Instagram

UHLG afl. 4 ‘Lima en co: Corona uitgroei’ ’Lima is echt een schatje!!!Ik loop echt over van verliefdheid😍🥰Ze is zo chill,zelfs hier bij de kapper. Als ze me vragen ‘is die altijd zo rustig?’ antwoord ik blozend en super fier ‘ja zenne’ terwijl ze uiteraard ook af en toe is van haar gat maakt als ze een hongertje heeft bv en “de pap”ni rap genoeg tot bij haar is☺️hoe heerlijk is dat borstvoeden trouwens ??ik had me er zo op verheugd en het is alles en meer van de zaligheid die ik me erbij had voorgesteld.ok ja,die eerste weken zijn qua pijn aan de tepel met momenten de horror hel 😬😅ma als de pijn eenmaal weg is ...ik kan al wel janken bij het idee dat er een moment komt dat dit ooit stopt...zo gezellig,zo bijzonder,zo wonderlijk dat borstvoeden,en los van de eindeloze indrukwekkende voordelen dit heeft op de gezondheid en ontwikkeling van zowel je kind als jezelf ...hoe gemakkelijk is dat?altijd eten en drinken bij op perfecte temperatuur😇 #lima #10weeks #breastfeeding #ontheway met #CYBEXCloudZ 🙏🏻@cybex_global

A post shared by Nathalie Meskens (@nathaliemeskensofficial) on

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Nathalie Meskens  I  shownieuws