Josje Huisman zwaar onder vuur: "Zo is er straks een tweede golf van het coronavirus" Buitenland
Buitenland

Josje Huisman zwaar onder vuur: "Zo is er straks een tweede golf van het coronavirus"

Josje Huisman zwaar onder vuur: "Zo is er straks een tweede golf van het coronavirus"

Josje Huisman ligt onder vuur omdat ze haar volgers op Instagram oproept om deel te nemen aan de bijeenkomst tegen racisme in Brussel straks. "Het is oneerlijk en het moet stoppen. Het is hoogtijd voor verandering. Kijk niet de andere kant op.. Stop racisme, laat je stem horen en kom morgen 15u Place Poulart Brussel", aldus Josje.

Er volgden al heel wat negatieve reacties van mensen die bezorgd zijn om het coronavirus. Met veel mensen op elkaar is nu echt geen goed idee. "Nieuwe coronagolf in 1,2,3", klinkt het onder meer.

"Schijt aan de afstand en gezondheidszorg. Risico's zijn voor jezelf", schrijft iemand anders. "Heel jammer dat je dit promoot", klinkt het bij nog een volger. "Ik ben er volledig mee eens dat het moet stoppen met racisme, maar om daarvoor nu allemaal samen te komen?? Wat met respect voor de mensen die al weken in de zorg werken en mensen moeten verzorgen met het virus Covid 19?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws