Duitse politie bevestigt: Madeleine McCann is overleden Buitenland
Buitenland

Duitse politie bevestigt: Madeleine McCann is overleden

Duitse politie bevestigt: Madeleine McCann is overleden

Madeleine McCann leeft niet meer. Dat laat de Duitse aanklager Hans Christian Wolters weten. Er zou daar voldoende bewijs van zijn.

"Na alle informatie die we hebben gekregen, kunnen we concluderen dat het meisje dood is. We hebben geen informatie dat ze nog leeft", is Wolters duidelijk tegenover Sky News. De aanklager benadrukt dat hij in het belang van het onderzoek niet alle details kan delen.

"Er zijn zaken die we nog niet kunnen communiceren, welke bevestigen dat Madeleine om het leven is gekomen. Zelfs nu ik nog moet toegeven dat we het lichaam nog niet hebben”, aldus Wolters. "Alle aanwijzingen die we tot dusver hebben gekregen wijzen erop dat ze dood is.”

Oproep

Het lichaam van het meisje ontbreekt nog steeds. Daarom doet men nog steeds een oproep voor getuigen. "We hebben meer informatie van mensen nodig. Vooral over de plaatsen waar de verdachte heeft gewoond. Dan kunnen we die plaatsen als target aanmerken en daar naar Maddie zoeken."

Maddie McCann verdween in mei 2007 uit haar vakantiehuis in Portugal. De 43-jarige Duitse verdachte Christian Brueckner verbleef tussen 1995 en 2007 geregeld in het Portugese Algarve.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws