Hier heeft Bart Kaëll het moeilijk mee: “Ik vind het echt heel erg” Buitenland
Buitenland

Hier heeft Bart Kaëll het moeilijk mee: “Ik vind het echt heel erg”

Hier heeft Bart Kaëll het moeilijk mee: “Ik vind het echt heel erg”

In ‘Bake Off @ Home’ op zender VIER dagen de voormalige deelnemers bekende Vlamingen uit om met hun recepten aan de slag te gaan. Ook Bart Kaëll besloot de uitdaging aan te gaan.

Bart werd al voor zijn kookkunsten al meermaals de hemel ingeprezen door zijn echtgenoot, Luc Appermont, maar een aardbeientaart bleek echter niet zo simpel. Bart besloot op een bepaald moment om te rade te gaan bij Herman. De zanger apprecieerde de hulp enorm. “Herman, jij krijgt van mij straks een kus”, zei Bart, voordat hij plots besefte: “Ah ja, we mogen niet kussen

Daarna moest er Bart toch iets van het hart. “Ik moet eerlijk zeggen: ik mis dat wel, die affectie”, klonk het. “Iemand kussen, iemand een hand geven, iemand een knuffel geven. Ik vind het heel erg dat dat niet kan.”

Hij baalt ook van het feit dat hij afstand moet houden van zijn mama. “Maar voor haar is dat ook niet gemakkelijk om haar zoon niet te kunnen vastpakken en omgekeerd ook”, aldus Bart.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws