Coronavirus woedt in alle hevigheid: Recordaantal besmettingen in afgelopen 24 uur Buitenland
Buitenland

Coronavirus woedt in alle hevigheid: Recordaantal besmettingen in afgelopen 24 uur

Coronavirus woedt in alle hevigheid: Recordaantal besmettingen in afgelopen 24 uur

Het coronavirus is nog lang niet weg. In de afgelopen 24 uur waren er wereldwijd de meeste besmettingen tot dusver. Er kwamen er liefst 140.000 bij. Ook de vorige dagen werden al records gebroken.

Er zijn een aantal landen die op dit moment bijzonder zwaar getroffen zijn. Vooral in Zuid-Amerika woedt het virus nu in alle hevigheid. Onder meer Brazilië, Mexico en Peru zijn zwaar getroffen. Ook India krijgt af te rekenen met veel besmettingen.

In Europa en Azië is het virus op dit moment enigszins onder controle, maar in de rest van de wereld lijkt het nu pas helemaal door te breken. Dat laat zich zien in het aantal nieuwe besmettingen dagelijks. Alleen al in India raakten de afgelopen 24 uur liefst 11.458 mensen besmet met Covid-19. In totaal zijn er in India al meer dan 300.000 mensen besmet.

Ook in Brazilië gaat het van kwaad naar erger: 25.982 nieuwe besmettingen in de afgelopen 24 uur en 909 nieuwe doden. Ook in de Verenigde Staten is het virus nog niet onder controle, met liefst 27.000 infecties in het voorbije etmaal.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws