Zaterdag 13 Juni 2020 - 21:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

André Hazes krijgt bijzondere boodschap te horen van Monique Westenberg: "We hebben dan ook zoveel meegemaakt"

André Hazes krijgt bijzondere boodschap te horen van Monique Westenberg:

André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg hebben het voorbije jaar heel wat woeste watertjes doorzwommen. Ze zijn zelfs een tijdje uiteen geweest, maar nu zijn alle brokken weer gelijmd.

In zijn nieuwe single, 'Een doodgewone man', zingt André over de moeilijke periode en daar heeft Monique alleen maar lof over. “De afgelopen jaren hebben wij zó ontzettend veel meegemaakt én doorstaan”, schrijft ze. “Dat je je nu zó kwetsbaar hebt opengesteld naar de 'wereld' toe zie ik als dapper."

"Ik zie je groeien als persoon, als man en als papa" vervolgt ze haar boodschap. "Je hebt nieuwe doelen gesteld en laat oude gewoontes achter je. Hierdoor doorbreek je een patroon en maak je de toekomst mooier, voor jezelf, voor ons, maar vooral voor je zoon! Ik houd van jou, klootzak", besluit ze op een ludieke manier.

View this post on Instagram

Hij is er! De 8 minuten durende single én de Videoclip. Een clip die lijkt op een film trailer. Onze film! @zoevanweert en @tomvankessel hebben dit zo goed over weten te brengen. De afgelopen jaren hebben wij zó ontzettend veel meegemaakt én doorstaan. Dat je je nu zó kwetsbaar hebt opengesteld naar de “wereld” toe zie ik als dapper. Je ego opzij en je hart dat spreekt. En of er nu begrip komt of niet. Wij begrijpen het. Met dit lied en deze clip hoop jij een tijdperk af te sluiten. Ik zie je groeien als persoon, als man en als papa. Je hebt nieuwe doelen gesteld en laat oude gewoontes achter je. Hierdoor doorbreek je een patroon en maak je de toekomst mooier, voor jezelf, voor ons, maar vooral voor je zoon! Ik houd van jou, klootzak ❤️

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on

Wat is jouw mening?

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg  I  shownieuws