Ergste nachtmerrie voor ouders van Maddie McCann is werkelijkheid geworden Buitenland
Buitenland

Ergste nachtmerrie voor ouders van Maddie McCann is werkelijkheid geworden

Ergste nachtmerrie voor ouders van Maddie McCann is werkelijkheid geworden

De ouders van de verdwenen peuter Maddie McCann hebben van de Duitse politie een brief gekregen waarin wordt bevestigd dat het kind niet meer leeft. Britse media weten erbij te melden dat de politie niet in de brief schrijft op basis waarvan de conclusie wordt getrokken.

De 43-jarige Christian Brückner is nu de hoofdverdachte in de verdwijningszaak rond Maddie McCann. Hij zou het meisje in 2007 in haar appartement op vakantie in Portugal ontvoerd hebben later ook gedood. Wellicht werd Maddie ook misbruikt. De verdachte zelf zwijgt momenteel in alle talen.

Het Openbaar Ministerie in de Duitse stad Branscheig bevestigt dat de brief naar de ouders van Maddie werd gestuurd. "We houden natuurlijk echt rekening met het feit dat het heel moeilijk is voor het gezin als we hen vertellen dat we aannemen dat Madeleine dood is. Maar we kunnen niet zeggen waarom ze dood is. Het is belangrijker dat we succesvol zijn en dat we de boosdoener kunnen krijgen, in plaats van gewoon onze kaarten op tafel te leggen en hen te vertellen waarom we denken dat ze misschien dood is.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws