Dinsdag 26 Februari 2019 - 09:34   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Vrouw van Bo Van Spilbeeck heeft het bijzonder moeilijk: "Zo heeft ze gereageerd"

Vrouw van Bo Van Spilbeeck heeft het bijzonder moeilijk:

Bo Van Spilbeeck gaat nu iets meer dan een jaar als vrouw door het leven. Voor haar is dat een enorme overwinning. Ze voelt zich beter dan ooit. Voor haar vrouw is het echter geen evidente weg geweest.

Boudewijn besloot aan zijn dochter te vertellen dat hij vrouw wilde worden. Vanaf toen werd het 'officieel'. Hij ging voor de transitie. Het is een passage uit de biografie van Bo Van Spilbeeck, waar Dag Allemaal een exclusieve voorpublicatie van plaatste. "Marianne zit er een beetje verslagen bij, ze zegt niet veel. Net zoals dit moment voor mij heel bepalend is, besef ik dat het dat voor haar ook is. Nu is er namelijk geen weg terug meer. We kunnen niet meer doen alsof. Michèle (zijn dochter, red.) weet ervan, dus het bestaat."

"Ik besluit iets heel belangrijks voor mezelf. Ik moet er alles aan doen om Marianne niet te verliezen. Wanneer Michèle even later de deur uit is, blijft Marianne verslagen aan tafel zitten. Terwijl bij mij de opluchting de boventoon voert, zit zij met een wrang gevoel. Ze ziet dertig jaar geluk en gezin in elkaar storten. Ik verontschuldig me bij Marianne. Die excuses verdient ze, vind ik. Maar ik kan niet terugnemen wat er gebeurd of gezegd is."

TAGS  I  Bo Van Spilbeeck  I  n365  I  showbizz