Vrijdag 19 Juni 2020 - 20:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Monique Westenberg heeft prachtige boodschap: "De wereld mag blij zijn met iemand als jij"

Monique Westenberg heeft prachtige boodschap:

Monique Westenberg heeft op Instagram een ode gebracht aan haar goede vriendin Amalia. Zij was er de afgelopen jaren in moeilijke periodes voor Monique. Denk maar aan de liefdesperikelen met André Hazes of het overlijden van haar beide oma's.

"Je bent pas 4 jaar in mijn leven, maar wat een verrijking ben je daarin", schrijft Monique. "Ik sta er af en toe versteld van hoeveel uren jij in een dag hebt, hoeveel je draagt voor een ander, hoeveel energie je hebt en bovenal waartoe je allemaal in staat bent (...) De wereld mag blij zijn met een ziel als de jouwe."

View this post on Instagram

Je bent pas 4 jaar in mijn leven, maar wat een verrijking ben je daarin. Nieuwe, diepe vriendschappen sluiten op latere leeftijd is zeldzaam en als dat gebeurt is dat heel bijzonder. Ik sta er af en toe versteld van hoeveel uren jij in een dag hebt, hoeveel je draagt voor een ander, hoeveel energie je hebt en bovenal waartoe je allemaal in staat bent. Wat jij doet voor de medemens en de overledenen is een vak apart en verdiend diep diep respect. Dat heb ik voor jou, in alles wat je doet. De wereld mag blij zijn met een ziel als de jouwe. Vandaag vieren we jouw geboortedag. Proost op jou lieve vriendin...en op het leven. Ook hierna. TQ ❤️🦋💎 @amalia_samipersad

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Monique Westenberg  I  shownieuws