Hierin moest Luc Appermont zijn echtgenoot Bart Kaëll absoluut tegemoetkomen: “Anders was het met een lange lip” Buitenland
Buitenland

Hierin moest Luc Appermont zijn echtgenoot Bart Kaëll absoluut tegemoetkomen: “Anders was het met een lange lip”

Hierin moest Luc Appermont zijn echtgenoot Bart Kaëll absoluut tegemoetkomen: “Anders was het met een lange lip”

Wanneer Luc Appermont en Bart Kaëll even vrije tijd hebben, genieten ze weleens van een uitstapje in de natuur. Zo verkennen ze graag hun omgeving door middel van een wandel- of fietstocht.

Luc houdt van de fietstochtjes die hij en Bart maken, al is het niet altijd een sinecure geweest om zijn wederhelft mee te krijgen. “Af en toe ging Bart met me meefietsen. Met een lange lip, uiteraard”, zegt Luc Appermont in Goesting. “Zeker als het heuvelachtig was, dan deed hij net of zijn hart ging uit zijn borstkas springen."

Om het voor beiden toch leuk te houden, zijn de twee uiteindelijk tot een concessie gekomen. “Dus ben ik maar overstag gegaan, en hebben we elektrische fietsen gekocht”, aldus Luc. “Nu kunnen we samen tochtjes maken. Ik op economy-stand, Bart op speed, 200 voor mij op."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws