Zware beschuldigingen aan het adres van Ruud De Ridder: “Hij gebruikt dit als excuus” Buitenland
Buitenland

Zware beschuldigingen aan het adres van Ruud De Ridder: “Hij gebruikt dit als excuus”

Zware beschuldigingen aan het adres van Ruud De Ridder: “Hij gebruikt dit als excuus”

Ruud De Ridder richtte 40 jaar geleden het Echt Antwaarps Teater op, samen met Ivo Pauwels. Na een reeks onenigheden, stapte Ivo op, en de vriendschap was voorbij. Vorige week meldde Ruud zelf dat hij de stekker trekt uit het EAT.

Dat het verhaal van het EAT erop zit, wil echter niet zeggen dat Ivo contact met zijn oude partner zal zoeken. “Ik heb mijn buik vol van die mensen, echt waar”, zegt hij in Dag Allemaal. “Dat neemt niet weg dat ik het Echt Antwaarps Teater altijd een warm hart ben blijven toedragen, ik heb er doodgraag gespeeld. Wij waren ‘talk of the town’, maar Ruud heeft het zelf naar de botten geholpen."

“Ruud heeft er nog een dame bijgenomen. Iemand die dacht dat zij het theater had uitgevonden”, aldus de acteur. “Volgens mij gebruiken zij en Ruud corona als het perfecte excuus om er definitief de stekker uit te trekken”, is het harde verdict van Ivo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws