Maandag 22 Juni 2020 - 17:03   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Opmerkelijke onthullingen over relatie tussen prins William en prins Harry: “Zowel pijnlijk als boeiend”

Opmerkelijke onthullingen over relatie tussen prins William en prins Harry: “Zowel pijnlijk als boeiend”

De befaamde royalty-historicus Robert Lacey heeft een nieuw boek uit over het Britse koningshuis. Hierin bespreekt hij de moeilijke verhouding tussen prins William en zijn jongere broer prins Harry. Dat meldt ANP.

In het boek wordt volgens een persbericht stilgestaan bij de recente ontwikkelingen in de relatie tussen William en Harry. Volgens Lacey is er in de achterliggende anderhalf jaar veel veranderd. De eens zo hechte band tussen de twee is helemaal verstoord.

In het boek wordt ingegaan op de jeugd van de broers, hun opvoeding en de scheiding van hun ouders. Ook komt de rol van hun vrouwen Catherine en Meghan aan de orde. Lacey kan zich baseren op zeer goed ingevoerde bronnen, volgens zijn uitgever. Hij komt dan ook met de ware reden van het vertrek van Harry en Meghan Markle van Engeland naar de Verenigde Staten.

Onder de indruk

De schrijver zegt zelf dat hij erg onder de indruk was van hetgeen hij boven tafel heeft weten te krijgen over de verhouding tussen de broers. Hij noemt het ’zowel boeiend als pijnlijk’ om te ontrafelen hoe het mis is gegaan tussen William en Harry.

TAGS  I  Prins Harry  I  prins William  I  shownieuws