Dinsdag 23 Juni 2020 - 08:01   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Verontrustende berichten over prins Harry en Meghan Markle: "Dan is hun huwelijk voorbij"

Verontrustende berichten over prins Harry en Meghan Markle:

Een nieuwe dag, een nieuw boek over Meghan Markle en de Britse prins Harry, lijkt het wel. Al is het volgende boek dat verschijnt niet geschreven door de minste: de auteur, Lady Colin Campbell, schreef reeds een bestseller over Harry’s mama, prinses Diana.

Maar een erg positieve kant van Meghan wordt in het boek niet te belicht, zo schrijft The Mirror. “Zij is even geschikt voor het koninklijke leven als Angelina Jolie geschikt is om competitief te gaan boksen”, klinkt het hard.

“Ze heeft zichzelf opgeblazen tot boven haar natuurlijke niveau. Omdat ze altijd al een ster wilde zijn, heeft ze de neiging om te overdrijven. Haar hele leven is een act."

Redelijk aardige vent

“Ik wil niet speculeren, maar er zijn mensen die zeggen dat het huwelijk waarschijnlijk over een paar jaar voorbij zal zijn”, aldus Lady Colin. “Harry is een redelijk aardige vent die gewoon nog een beetje volwassen moet worden.”

Naar wat de schrijfster meent te weten, kan er zelfs een termijn op worden geplakt: “Ik hoor dat ze binnen vijf jaar uit elkaar gaan."

TAGS  I  Prins Harry  I  Meghan Markle  I  shownieuws