Jessica is topless aan het zonnen en redt dan familie van verdrinkingsdood: "Gelukkig trok ik mijn bikinibroekje nog aan" Buitenland
Buitenland

Jessica is topless aan het zonnen en redt dan familie van verdrinkingsdood: "Gelukkig trok ik mijn bikinibroekje nog aan"

Jessica is topless aan het zonnen en redt dan familie van verdrinkingsdood: "Gelukkig trok ik mijn bikinibroekje nog aan"

Jessica Layton gooide zichzelf in de zee in het Britse Cornwall toen een familie van drie personen in een sterke stroming terechtkwam in het water. Ze was op dat moment topless aan het zonnebaden.

Jessica wordt nu als een heldin onthaald omdat ze de familie redde van de verdrinking. "Het was net na 15 uur. Ik besloot om een ​​laatste duik te nemen voordat ik naar huis ging", legt de 28-jarige vrouw uit aan CornwallLive.

"Ik was topless in de zee aan het zwemmen toen ik twee jonge vrouwen zag worstelen om bij rotsen te komen. Een ander lid van de familie kwam toegesneld om hen te helpen en ook zij kreeg het moeilijk. Ik zwom naar hen toe en dacht' oh s**t 'toen ik me realiseerde hoe sterk de stroom was. Ik worstelde met mezelf en ze raakten in paniek, wat in zo'n situatie niet ideaal was." Het ging om twee zussen en een neef.

"Ik wilde ze vertellen dat ze moesten drijven, wat het beste is wat je kunt doen in zo'n geval, maar ze raakten zo in paniek dat het niet zou werken. Ze hielden allemaal elkaars hand vast, dus pakte ik een van hun handen en trok ze allemaal het strand op", zo vertelt Jessica.

"Natuurlijk weer topless"

"Gelukkig trok ik mijn bikinibroekje aan voordat het gebeurde. Het is een klassieker - natuurlijk zou ik weer topless zijn als zoiets gebeurt! Het is een geluk dat ik daar was - het is echt raar om te denken dat het is gebeurd, ik kan het niet helemaal bevatten."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws