Zondag 28 Juni 2020 - 16:00   I   door Redactie

Simon Mignolet neemt beslissing over vertrek bij Club Brugge

Simon Mignolet neemt beslissing over vertrek bij Club Brugge

Simon Mignolet tekende vorige zomer bij Club Brugge. In zijn eerste seizoen op Jan Breydel bewees de Rode Duivel meteen een serieuze aanwinst te zijn voor de ploeg van Philippe Clement. Mignolet werd ondertussen al aan een vertrek gelinkt, maar hij wil bij Club blijven.

In een gesprek met Radio 1 liet Mignolet weten dat hij enorm uitkijkt naar zijn tweede seizoen bij Club Brugge. Een vertrek is niet aan de orde. "Binnenkort spelen we onze eerste oefenmatchen en dan is het al de bekerfinale. Het zou mooi zijn om de dubbel te winnen op het veld. Dat is al lang geleden en op het veld winnen, is toch anders. Dat zou de kers op de taart zijn", aldus Mignolet.

"Volgend seizoen willen we opnieuw overwinteren in Europa. Mits een goeie loting kan dat zelfs in de Champions League. Maar nu denken we vooral aan die bekerfinale. Door de coronaperiode zitten we toch een beetje op onze honger, hebben we ‘unfinished business’. Dat kan enkel positief zijn voor volgend seizoen, wanneer we een titel op het veld en met onze supporters willen vieren.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal  I  sport