Zondag 28 Juni 2020 - 14:30   I   door Redactie

Jongetje van 1,5 opgesloten in kleine kooi, met emmers vol levende muizen en slangen langs zich: "Dit is hartverscheurend en verschrikkelijk"

Jongetje van 1,5 opgesloten in kleine kooi, met emmers vol levende muizen en slangen langs zich:

De Amerikaanse staat Tennessee is opgeschrikt door een verschrikkelijk geval van kindermishandeling. Op een terrein in Henry County werd zaterdag een kind van 1,5 jaar aangetroffen in een hondenhok. Er zaten honderden dieren in kooien en liepen rond los.

 De moeder van het kind, de stiefvader en diens vader zijn gearresteerd op verdenking van dierenmishandel en kindermishandeling. Het hok waar het jongetje opgesloten zat was 1,20 meter bij 1,20 meter. Er lag enkel wat speelgoed in. Dankzij een anonieme tip kwam de politie uit bij de jongen. Het kind werd intussen opgevangen in de jeugdzorg.

Naast de kooi van de jongen stonden emmers vol levende muizen, die als voer voor de slangen moesten dienen. Pizzadozen met etensresten stonden op de kooi opgestapeld. De sheriff van de lokale politie heeft het over een ’hartverscheurende en verschrikkelijke’ situatie.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Tennessee