‘Familie’-acteur Vincent Banic roept zijn vriendin Bab Buelens op het matje: “En ik dan?” Buitenland
Buitenland

‘Familie’-acteur Vincent Banic roept zijn vriendin Bab Buelens op het matje: “En ik dan?”

‘Familie’-acteur Vincent Banic roept zijn vriendin Bab Buelens op het matje: “En ik dan?”

Sinds maandagochtend verzorgt voormalig ‘Familie’-actrice Bab Buelens samen met Vincent Fierens de ochtendshow voor radiozender Qmusic. Dit nieuws kwam voor sommigen als een verrassing, maar voor Bab valt alles op zijn plaats.

"Toen ik na ‘Familie’ nadacht over mijn volgende stap, sprak radio me wel aan”, vertelt Bab in Het Nieuwsblad. “Ik zat vorige zomer bij Jolien Roets in het Q-Beach House en amuseerde me daar rot. En plots belde Vincent Fierens me enkele weken geleden op. Dus opnieuw vielen de puzzelstukjes samen."

Bab heeft altijd al een goed gevulde agenda gehad en deinsde nooit terug voor een uitdaging meer of minder. Gelukkig zal ze zichzelf niet snel voorbijlopen. “Neen, daar zorgt mijn lief (Vincent Banic, nvdr.) wel voor”, aldus de presentatrice. “Als ik plots niet weet wat eerst te doen, dan zegt hij: ‘Hey, en ik dan?’ Dat is het signaal om niet té wild in mijn werk te vliegen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws