Dinsdag 30 Juni 2020 - 12:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Ouders van Julie Lejeune zitten in zak en as: Hun laatste aandenken aan hun vermoorde dochter is gestolen

Ouders van Julie Lejeune zitten in zak en as: Hun laatste aandenken aan hun vermoorde dochter is gestolen

De ouders van Julie Lejeune, een van de slachtoffertjes van Marc Dutroux, zitten in zak en as. Hun laatste aandenkens aan hun dochter zijn gestolen. Tijdens de inbraak werd het doopjuweel van Julie gestolen en een medaillon met een foto. De ouders doen nu een oproep.

Vrijdagavond werd in Jemeppe, in de buurt van Luik, ingebroken in het appartement van de mama van Julie. Het gaat om een ketting waarin Julie's naam en geboortedatum (29 november 1987) gegraveerd zijn. Daarnaast ook een medaillon met een foto ten tijde van haar verdwijning.

Papa Jean-Denis Lejeune lanceerde alvast een oproep op Facebook om de voorwerpen terug te vinden. “Als iemand informatie heeft... dit is alles wat ons nog rest van Julie. Alvast bedankt”, schreef hij op Facebook.

Verdwijning

Julie Lejeune verdween op 24 juli 1995 in Grâce-Hollogne. Ze verdween samen met haar vriendinnetje Melissa Russo. Ze waren op dat moment 8 jaar oud. Op 17 augustus 1996 werden hun lichamen teruggevonden in de tuin van Michelle Martin, de vrouw van Marc Dutroux.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Julie Lejeune