Annelien Coorevits doet opmerkelijke uitspraak over haar ex, Olivier Deschacht: “Als hij stopt met voetballen, dan wel” Buitenland
Buitenland

Annelien Coorevits doet opmerkelijke uitspraak over haar ex, Olivier Deschacht: “Als hij stopt met voetballen, dan wel”

Annelien Coorevits doet opmerkelijke uitspraak over haar ex, Olivier Deschacht: “Als hij stopt met voetballen, dan wel”

Vorige zomer maakten Annelien Coorevits en voetballer Olivier Deschacht bekend dat ze na een relatie van 14 jaar en een huwelijk van 2 jaar uiteengingen. Dit jaar brengt Annelien de zomer voor het eerst alleen door met haar kinderen.

Hun vakantie in Frankrijk viel door de coronacrisis jammer genoeg in het water, maar dat vinden Elena (8) en Luis (5) niet al te erg. “De grote vakantie was nooit simpel om op reis te gaan”, zegt Annelien in Dag Allemaal. “Als voetballer had Olivier vrij vlak vóór de vakantie en hervatten de trainingen begin de zomer. Wij gingen soms met z’n tweetjes op reis, buiten het seizoen."

Deze zomer heeft Annelien de kinderen dus bij zich. Toch zullen Elena en Luis ooit de zomer níet met haar doorbrengen. “Ik besef dat dat moment, eens Olivier stopt met voetballen, ook voor mij zal komen. En dat zal vreemd aanvoelen, ja. Maar goed, da’s voor later", besluit ze.

Populair

Laatste nieuws