Julie vermoordt haar eigen kinderen: "Ze is gedwongen haar zwangerschap te onderbreken, dat heeft haar leven overhoop gehaald" Royalty
Royalty

Julie vermoordt haar eigen kinderen: "Ze is gedwongen haar zwangerschap te onderbreken, dat heeft haar leven overhoop gehaald"

Julie vermoordt haar eigen kinderen: "Ze is gedwongen haar zwangerschap te onderbreken, dat heeft haar leven overhoop gehaald"

In Hantes-Wihéries, in Henegouwen, heeft een moeder haar drie kinderen proberen te vermoorden. Een baby en een zevenjarig meisje overleefden het niet. Een kind van 9 vecht nog voor z'n leven. Julie L. kampte met zware schuldgevoelens vanwege een gedwongen zwangerschapsonderbreking.

Julie L. was een onderwijzeres. Ze bleef nu echter thuis om voor haar jongste kind te zorgen. Burgemeester David Lavaux kende de familie goed. In Het Laatste Nieuws schetst hij een beeld van wat er zich de afgelopen maanden heeft afgespeeld bij de moeder.

Ze leed onder de schuldgevoelens over een abortus. "Ze is gedwongen de zwangerschap te onderbreken. Dat heeft haar leven overhoopgehaald. Vervolgens ging de lockdown in, voor velen een moeilijke periode. Julie kwam niet meer buiten. Haar kinderen zijn niet meer teruggekeerd naar school", legt Lavaux uit. De moeder zou al langer mentale problemen gehad hebben en ondernam naar verluidt al meerdere zelfmoordpogingen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws