Donderdag 2 Juli 2020 - 08:00   I   Foto: Pixabay  I   door Redactie

Seksonderzoek maakt duidelijk: Dit is de beste penisgrootte om de vrouw een orgasme te zorgen

Seksonderzoek maakt duidelijk: Dit is de beste penisgrootte om de vrouw een orgasme te zorgen

Wat is de beste penisgrootte om een vrouw een orgasme te doen krijgen? Volgens een onderzoek kan groter tijdens de seks beter zijn, maar niet in alle omstandigheden.

Een recent onderzoek, uitgevoerd door Big One Dating , toonde aan dat vrouwen een grotere kans hebben op een orgasme, afhankelijk de penisgrootte. Het bedrijf vroeg 4.761 dames naar de laatste keer dat ze seks hadden. Vervolgens vroegen ze of de deelnemers een orgasme bereikten of niet.

Uit de peiling bleek dat penissen van 20 cm voor de beste orgasmes zorgden bij vrouwen. Dat was zo in 44% van de gevallen. Penissen van 18 cm en 23 cm werden ook als "succesvol" beschouwd omdat ze in respectievelijk 38% en 32% van de gevallen tot orgasmes leidden.

Ook klein is soms fijn

Het is echter niet allemaal slecht nieuws voor mannen die minder groot geschapen zijn. Meer dan een derde van de vrouwen meldde orgasmes met penisgroottes tussen de tien en de vijftien centimeter.  De minst seksueel bevredigende penislengte was 6 cm, wellicht omdat de penetratie in dit geval beperkt is.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Seksonderzoek  I  penis  I  orgasme