Donderdag 2 Juli 2020 - 14:00   I   door Redactie

Filip Joos geschokt: "Een vernedering. Dit is echt niet te begrijpen"

Filip Joos geschokt:

Filip Joos kan het nog steeds niet geloven. Joos voorzag woensdagavond de topper tussen Barcelona en Atlético Madrid van commentaar en moest vaststellen hoe sterspeler Antoine Griezmann vernederd werd door zijn eigen trainer.

Eerst en vooral begon Griezmann tegen zijn ex-team op de bank. Alsof dat nog niet pijnlijk genoeg was, besliste Barça-coach Quique Setien om de Fransman pas in minuut 90 te laten invallen.

Filip Joos reageert geschokt bij Sporza: "De ultieme vernedering. Trainer Quique Setien is wat mij betreft te lief voor deze wereld, een soort vaderfiguur, maar dat hij dat psychologisch inzicht niet heeft is niet te begrijpen. Het was een enorme buis voor Griezmann en eigenlijk begeleid je hem ermee naar de uitgang", aldus Joos.

Diepgang

"Eigenlijk was dat al langer bezig", merkt de commentator op. "Ik heb nooit in Griezmann bij Barcelona geloofd. Wat Barcelona nodig heeft, is diepgang. Suarez was tegen Atletico echt niet goed en om intelligent tussen de linies te spelen hebben ze Messi al. Griezmann is iemand die bij uitstek geniet en nood heeft aan mensen die rond hem bewegen. Suarez beweegt voor Messi, maar niet voor Griezmann."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Barcelona  I  Atlético Madrid