Vrijdag 3 Juli 2020 - 18:00   I   Foto: Daily Star  I   door Redactie

Jonge mama van tweeling sterft meteen na bevalling door Covid-19

Jonge mama van tweeling sterft meteen na bevalling door Covid-19

Larissa Blanco werd besmet met het coronavirus terwijl ze zwanger was en begon ernstig ziek te worden naarmate haar uitgerekende datum naderde. De dokters moesten vechten om haar leven te redden toen ze beviel van haar baby's.

De jonge moeder stierf kort na de bevalling van Covid-19- complicaties nadat ze haar droom had vervuld om haar tweelingsjongens op de wereld te zetten. De tragedie vond plaats toen Larissa Blanco haar baby's Guilherme en Gustavo ter wereld bracht in een privéziekenhuis in Botucatu, Sao Paulo, Brazilië.

Toen artsen een keizersnede uitvoerden, kreeg ze een enorme bloeding die een hartstilstand veroorzaakte. Lokale rapporten zeggen dat Larissa op 12 juni positief was getest op Covid-19 en haar man Diego Rodrigues (24) zei dat ze al een paar dagen eerder griepachtige symptomen vertoonde.

Ze werd op 26 juni naar het ziekenhuis gebracht toen haar toestand verslechterde, voordat ze op 27 juni naar het ziekenhuis in Botucatu werd overgebracht, waar ze beviel. Toen de tweeling op de wereld was, kreeg de vrouw een bloeding en had ze een bloedtransfusie nodig. Nadien kreeg ze een hartstilstand en overleed de kersverse mama.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Coronavirus