Zondag 5 Juli 2020 - 18:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Tom Van Grieken tijdens VTM NIEUWS: "Wat een kleuterboel, mijnheer Verstraeten"

Tom Van Grieken tijdens VTM NIEUWS:

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken geeft de drie formateurs Georges-Louis Bouchez (MR), Joachim Coens (CD&V) en Egbert Lachaert (Open VLD) zeer weinig kans op slagen om een federale regering op de been te brengen. "Bijna nul", zegt Van Grieken.

Van Grieken was te gast in VTM NIEUWS. Hij werd geïnterviewd door nieuwsanker Dany Verstraeten. Ik heb ze enkel nog maar ruzie zien maken, en niet over de inhoud horen praten”, zegt hij. “Er zijn al meer selfies genomen dan dat er voorstellen op tafel liggen.”

Van Grieken ziet weinig fraaie taferelen. “We hebben MR-voorzitter Bouchez die Conner Rousseau (sp.a) het kwalijk neemt dat zijn moeder nog steeds de was .doet, mevrouw Gwendolyn Rutten (Open Vld) die nog eens moet natrappen omdat Bart De Wever (N-VA) heeft gesproken met ons na de verkiezingen, De Wever die dan ‘zijn gras gaat afdoen’ en niet wil reageren… Wat een kleuterboel, mijnheer Verstraeten. Mensen zijn dat meer dan beu en ik denk dat er maar één oplossing is om uit dit circus te kunnen ontsnappen en dat zijn nieuwe verkiezingen.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Tom Van Grieken