Zondag 5 Juli 2020 - 21:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Guga Baúl en Tine Embrechts kondigen groot nieuws aan: “Het zal niet zonder horten of stoten gebeuren”

Guga Baúl en Tine Embrechts kondigen groot nieuws aan: “Het zal niet zonder horten of stoten gebeuren”

Radiozender Joe organiseert het weekend van 11 en 12 juli het Nationale Kampeerweekend. De bedoeling is dat iedereen in een tent, caravan of mobilhome kruipt om gezellig met het gezin in de eigen achtertuin te kamperen.

Ook Tine en Guga doen mee met hun gezin aan het Nationale Kampeerweekend. Maar ze zullen niet alleen kamperen in eigen tuin en daarover regelmatig verslag uitbrengen op Joe, de twee gaan voor de allereerste keer in hun leven ook een programma presenteren op de radio. Dat vertelden ze zelf aan Jan Bosman.

“Ik had gewoon al heel lang goesting om nog eens te gaan kamperen. Wij hebben in onze kelder nog een grote tent liggen die daar al zeven jaar niet meer uit is geweest”, lacht Tine. “En mijn tweede zoon, Emilio, vraagt al lang wanneer wij eens gaan kamperen, dus dit is hét moment."

Een uurtje radio maken

Hoewel de kampeerster in Tine het avontuur volledig ziet zitten, is Guga toch iets terughoudender. “Laat ons zeggen dat het niet zonder horten of stoten zal zijn”, zegt de comedian. “Ik vermoed niet dat iedereen vlotjes zal slapen.”

Maar wat deze dag dus nog het extra speciaal zal maken, is dat Guga en Tine voor het eerst samen een uurtje radio maken. “Met als thema: kampvuur”, laat Tine enthousiast weten.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Guga Baul  I  Tine Embrechts  I  shownieuws