Kijkers erg teleurgesteld in de makers van ‘Familie’: “Hebben zij dan echt niets geleerd?” Buitenland
Buitenland

Kijkers erg teleurgesteld in de makers van ‘Familie’: “Hebben zij dan echt niets geleerd?”

Kijkers erg teleurgesteld in de makers van ‘Familie’: “Hebben zij dan echt niets geleerd?”

Onlangs raakte bekend dat Jeroen Van Dyck en Margot Hallemans in elkaars bubbel zitten op de set van ‘Familie’. Hieruit kunnen we afleiden dat de verhaallijn rond de ontvoerde Hanne nog wel even gaat duren.

Fans van de immens populaire VTM-serie kwamen dit nieuws natuurlijk ook te weten, maar waren hiermee niet opgezet. Ze vinden dat de makers van ‘Familie’ opzettelijk zwaarmoedige verhaallijnen in de serie houden.

“Ze willen alleen maar zulke verhaallijnen regisseren: slecht, dood en weggaan”, zegt iemand op een fansite. “Hebben zij met heel die corona dan echt niets geleerd? Was de laatste tijd niets dan miserie”, aldus een trouwe fan. “Opnames lagen stil, scenario’s moesten worden herschreven en veel mensen vroegen om een positieve noot. Maar nee, ontspannend is ‘Familie’ gewoon niet meer."

“Het is nooit anders geweest”, schrijft een ander nog. “Het zou wel al eens fijn zijn als er een vrolijke of ontroerende verhaallijn zou geschreven worden”, roept deze de makers op.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws