Dinsdag 7 Juli 2020 - 20:30   I   door Redactie

Club Brugge is het beu en haalt zwaar uit: "Dit heeft echt geen zin"

Club Brugge is het beu en haalt zwaar uit:

Club Brugge besliste maandagavond om uit de Raad van Bestuur van de Pro League te stappen. Dinsdag, na afloop van de Algemene Vergadering van de Pro League, gaf CEO Vincent Mannaert tekst en uitleg bij die beslissing.

"We willen een signaal geven. Wat ons betreft moet het veel meer gaan over inhoud in plaats van wie wanneer waar in zetelt. Er is nu een nieuwe Raad van Bestuur. Ik heb mijn oproep nog eens herhaald en we zullen zien of het de komende weken zal gaan over inhoud", aldus Mannaert bij Het Laatste Nieuws.

“We staan voor enkele grote uitdagingen, om te beginnen hoe we zullen omgaan met Covid-19. We spelen ook niet enkel voetbal op de planeet België, maar dat is een internationaal gegeven. Het kan natuurlijk niet dat je voor elk klein punt er continu verschillende meningen op na houdt en dat je elke genomen beslissing nadien weer in vraag stelt."

"We moeten onszelf heruitvinden, want zo verder gaan heeft geen zin"

"Het wordt tijd dat we onszelf eens grondig laten doorlichten door externen. Aan de reacties heb ik gehoord dat veel mensen er hetzelfde over denken. We moeten onszelf heruitvinden, want zo verder gaan heeft geen zin. Dan is er geen sprake van een belangenvereniging", besluit Mannaert.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  voetbal  I  sport