27-jarige lerares heeft verschillende keren seks met 13-jarige jongen Buitenland
Buitenland

27-jarige lerares heeft verschillende keren seks met 13-jarige jongen

27-jarige lerares heeft verschillende keren seks met 13-jarige jongen

Een Amerikaanse lerares die in maart werd opgepakt wegens seksuele betrekkingen met een 13-jarige scholier, heeft hem verschillende sms'jes gestuurd waarin ze verklaarde van hem te houden. Dankzij een app die zijn ouders op zijn smartphone installeerde, kon men de berichtjes stiekem meelezen.

Brittany Zamora, een 27-jarige lerares die gehuwd is, gaf les in de plaats Goodyear, in Arizona. Via een smoesje verkreeg ze telefoonnummers van jongeren van 13 jaar. Ook de 13-jarige jongen gaf zijn nummer op. Al snel stuurde Zamora aanstootgevende sms'jes, zoals "LOL (Laugh Out Loud, red.) je bent zo schattig, baby” en “ik hou van je”.

Tussen februari en maart zouden de lerares en de tiener minstens vier keer seks gehad hebben. Ze zou de jongen oraal bevredigd hebben in het klaslokaal en ze stuurde pikante berichten en naaktfoto's naar de jongen. De ouders stelden vast dat hun zoon de laatste tijd nogal een vreemde indruk liet. Daarom installeerden ze de app Sentry Parental Control op zijn smartphone, waarna ze zijn berichten konden meelezen. Zo konden ze hun zoon met de berichten confronteren, die niet anders kon dan alles op te biechten.

De ontslagen lerares werd opgepakt en zit nog steeds in voorarrest. Ze heeft niet schuldig gepleit op de aanklachten. De ouders van de tiener slepen ook het schooldistrict voor de rechter en eisen een schadevergoeding van 2,5 miljoen dollar. De scholengroep heeft volgens de ouders het nagelaten om eerdere meldingen over de seksuele betrekkingen te onderzoeken.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws