Vrijdag 10 Juli 2020 - 12:30   I   Foto: The Sun  I   door Redactie

Man valt 24-jarige moeder met hamer aan en vermoordt haar baby van amper vijf maanden oudt

Man valt 24-jarige moeder met hamer aan en vermoordt haar baby van amper vijf maanden oudt

Een man is gearresteerd omdat hij zijn vrouw had aangevallen met een hamer en haar vijf maanden oude dochter had vermoord nadat hij had vernomen dat de baby niet van hem was.

De 60-jarige Dennis Chambers is woensdag aangehouden in verband met de dood van de 24-jarige Corena Chambers en haar kind. De politie in Virgina werd gealarmeerd omdat de vrouw en haar kind al lang niet meer buiten waren gekomen. 

Toen de politie aankwam bij de woonst van de vrouw bleek zij ernstig verwond te zijn en het kind van vijf maanden was overleden. In de aanklacht van de politie staat dat de vrouw  "ernstige verwondingen aan haar gezicht had opgelopen, waaronder fracturen, ernstig bloedverlies en verdere verwondingen, waardoor ze niet meer kon praten of coherent kon communiceren met agenten."

De dader is Dennis Chambers, die het niet kon verkroppen dat het kind niet van hem was. De vrouw bleek meerdere buitenechtelijke relaties met mannen te hebben. Chambers zou Corena twee tot drie keer tegen het hoofd hebben geslagen.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Dennis Chambers