Prins Harry doet Queen Elizabeth bijzonder veel pijn: "Hij is compleet de weg kwijt" Buitenland
Buitenland

Prins Harry doet Queen Elizabeth bijzonder veel pijn: "Hij is compleet de weg kwijt"

Prins Harry doet Queen Elizabeth bijzonder veel pijn: "Hij is compleet de weg kwijt"

Arthur Edwards, een fotograaf die jarenlang voor de Britse koninklijke familie werkte, laat in The Sun duidelijk verstaan teleurgesteld te zijn in prins Harry. “Hij heeft een jaar lang niet met me gepraat. Ik fotografeer hem nochtans al sinds z’n geboorte”, klinkt het.

Wat Edwards vooral verschrikkelijk vindt, is Harry’s recente uitlatingen over Commonwealth, een vrijwillig samenwerkingsverband van 53 onafhankelijke soevereine staten, met de Britse koningin Elizabeth II als symbolisch hoofd. “Zoveel mensen hebben het geweldig gedaan door het verleden te erkennen en door te proberen om de fouten recht te zetten, maar ik denk dat we allemaal kunnen toegeven dat er nog veel meer werk is”, aldus Harry.

“Prins Harry mag z’n eigen mening hebben”, zegt Edwards. “Maar door kritiek te uiten op de Commonwealth, de organisatie die z’n grootmoeder het nauwst aan het hart ligt, laat hij zien dat hij compleet de weg kwijt is. Hij wéét hoe belangrijk de Commonwealth is voor de Queen, net zoals Meghan, op wiens huwelijkssluier een bloem van elke lidstaat geborduurd was."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws