Discussie over mondmasker loopt volledig uit de hand in Lidl: Verschillende medewerkers gewond Royalty
Royalty

Discussie over mondmasker loopt volledig uit de hand in Lidl: Verschillende medewerkers gewond

Discussie over mondmasker loopt volledig uit de hand in Lidl: Verschillende medewerkers gewond

In een winkel van Lidl in Antwerpen-Noord heeft een vrouw van 28 vier medewerkers verwond. Ze deed dat nadat ze een opmerking had gekregen dat ze geen mondmasker droeg.

De vrouw kwam zonder degelijk mondmasker aan de kassa aanschuiven. Toen de kassierster opmerkte dat de vrouw er de volgende keer wel aan moest denken, ging ze helemaal door het lint.

Volgens Radio 2 gooide ze met bloempotten en viel ze de kassierster aan. Toen ze weer binnenkwam, hadden de personeelsleden de deuren gesloten en de politie verwittigd.

Ze probeerde met een winkelkar de deuren nog open te beuken. Liefst vier personeelsleden raakten gewond. De vrouw probeerde ook nog één agent te bijten. Ze werd gearresteerd en meegenomen naar het politiebureau.

De politie benadrukt dat dit om een uitzonderlijk incident gaat. De verplichting van de mondmaskers wordt doorgaans zeer goed opgevolgd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws