Nathalie Meskens krijgt zware kritiek over zich heen: Dit is de reden Buitenland
Buitenland

Nathalie Meskens krijgt zware kritiek over zich heen: Dit is de reden

Nathalie Meskens krijgt zware kritiek over zich heen: Dit is de reden

Nathalie Meskens en haar programma 'Blind Date' liggen onder vuur. Er werd al kritiek gegeven door kijkers, maar mediawatcher Jules Hanot van Dag Allemaal is ook niet mals.

"Opgewarmde tv-nostalgie uit de vorige eeuw met de Antwerpse diva Nathalie Meskens in de cupidorol die destijds door de legendarische Ingeborg werd vertolkt. ­Overenthousiast, luid en met een spervuur van dubbelzinnige opmerkingen doet ze haar uiterste best om de glorieuze tijden van weleer te laten herleven", aldus Hanot.

"Dat lukt maar half, omdat deze als fonkelnieuw aangekondigde remake als twee druppels water op het iconische origineel lijkt, dat destijds ook al tegen de houdbaarheidsdatum aanhikte. De uitschuifbare tussenwand, de trap met de obligate dubbele zwaai, de reisverslagen, de commentaarstem en het nagesprek met ‘jagers’ en ‘prooien’... Ik had het allemaal al uitentreuren gezien."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws