Zoon van Marc Van Ranst heeft het niet makkelijk: "Het begint te wegen" Royalty
Royalty

Zoon van Marc Van Ranst heeft het niet makkelijk: "Het begint te wegen"

Zoon van Marc Van Ranst heeft het niet makkelijk: "Het begint te wegen"

Voor Milo, de zoon van Marc Van Ranst, is het net als voor veel andere kinderen toch een wat rare vakantie. Hij zat immers pas maanden thuis vanwege de lockdown.

“Mijn zoon Milo zijn vakantie ziet er heel bizar uit. Hij heeft net een hele ‘vakantie’ achter de rug", zegt Van Ranst aan Radio 2.

"Het begint te wegen, maar we wonen in een doodlopende straat met andere kinderen. Op die manier brengen ze hun zomer door. Hij gaat niet op kamp, maar blijft in de buurt. Hij mag wél op kamp."

"Voor de jeugdbewegingen hebben we heel wat gewerkt met het kabinet van Benjamin Dalle om kinderen op kamp te kunnen laten gaan. Op kamp gaan, kan dus veilig!”

"Een ultiem vader-zoon vakantiemomentje hadden we onlangs in de Efteling. We zijn er ook blijven slapen, dus dat was heel leuk. Dat is al gepasseerd."

"We gaan zeker nog eens naar de Ardennen, Pairi Daiza zal daar wel bij zitten, en misschien nog ergens in de buurt blijven slapen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws