Anderlecht haalt keihard uit naar eigen speler: "Hij moet echt veranderen" Sport
Sport

Anderlecht haalt keihard uit naar eigen speler: "Hij moet echt veranderen"

Anderlecht haalt keihard uit naar eigen speler: "Hij moet echt veranderen"

Bij RSC Anderlecht zijn ze niet te spreken over de ontwikkeling van één van hun goudhaantjes. Zacarias Antonio (18) kreeg destijds van Marc Coucke een contract, maar bleef sindsdien serieus hangen in zijn ontwikkeling.

“Toen hij 13 of 14 jaar oud was, was Zacarias een enorm talent. Hij doorliep de jeugdreeksen van Beerschot, KV Mechelen en Club Brugge alvorens naar Anderlecht te komen. Op dit moment is er echter niets dat erop wijst dat die jongen het eerste elftal van een profclub gaat halen", haalt Kindermans in La Dernière Heure keihard uit naar de jonge verdediger.

“Het is een negatieve verrassing voor mij”, gaat Kindermans verder. “Zacarias’ evolutie is niet goed. Hij moet zichzelf op alle niveaus in vraag stellen. Bij Anderlecht staan we er niet om bekend om een jong talent zomaar op te geven, maar Zacarias moet veranderen om te slagen. Het is goed mogelijk dat dat besef te laat komt.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws