-->

Deelnemer uit The Voice Senior is ongeneeslijk ziek

Deelnemer uit The Voice Senior is ongeneeslijk ziek
Maandag 10 December 2018 - 23:30   I   Foto: Medialaan   I   door Redactie

Harry Francis maakte afgelopen vrijdag indruk tijdens The Voice Senior. De crooner wordt nu al getipt als mogelijke winnaar. Er is echter ook zeer droevig nieuws over de 64-jarige man.

Harry kampt met lymfeklierkanker. Die diagnose werd al in 2012 gesteld en is niet meer te genezen. “Mijn ziekte is ongeneeslijk, maar ondertussen ben ik redelijk stabiel”, vertelt Harry in Gazet van Antwerpen. “Ik ben weliswaar snel moe en moet heel veel rusten.

“Alleen al voor mijn vrienden en familie wou ik toch minstens nog een keer een show geven”, zegt hij. “Na lang repeteren kwam dat eerste optreden er in juni 2017. Het was een succes en ik kreeg er een enorme boost van. Ondertussen sta ik weer geregeld op het podium, onder andere met John Reels, die andere crooner uit ­Mechelen.”

Optreden

“Het zou leuk zijn mocht ik terug elke week kunnen optreden. Op een podium staan geeft mij een echte boost. De adrenaline die ik daardoor krijg, is volgens de dokters zelfs goed voor mijn bloedwaarden. Mocht het ooit kunnen, dan zou ik zelfs nog graag een eigen nummer opnemen.”

TAGS  I  Harry Francis  I  The Voice Senior