Tv-maker Eric Goens verontwaardigd over beslissing van zijn VRT-bazen over ‘Het Huis’: “In mijn ogen een gruwelijke vergissing” Buitenland
Buitenland

Tv-maker Eric Goens verontwaardigd over beslissing van zijn VRT-bazen over ‘Het Huis’: “In mijn ogen een gruwelijke vergissing”

Tv-maker Eric Goens verontwaardigd over beslissing van zijn VRT-bazen over ‘Het Huis’: “In mijn ogen een gruwelijke vergissing”

In ‘Het Huis’ wordt een bekende Vlaming voor 24 uur door tv-maker Eric Goens apart genomen. Eric en zijn gast praten gedurende die periode over het leven en de carrière van die gast.

‘Het Huis’ was reeds van in het begin een enorm succes, met gemiddeld één miljoen kijkers. Niet meteen wat Eric verwacht had.

"'Het Huis’ was besteld door VIER, maar ze bleken er geen ruimte voor te hebben in hun programmaschema. Op hetzelfde moment stapte Olivier Goris op bij Woestijnvis om netmanager te worden van Eén”, zegt Eric Goens in De Morgen.

Goris bleek zo geïnteresseerd in het programma dat het de primetime van Eén mocht sieren, zo deelde hij mee aan Eric.

“Ik viel haast van mijn stoel. Het enige wat ik kon uitbrengen was: ‘Pardon?’"

"In mijn hoofd was ‘Het Huis’ een typisch Canvas-programma: met interessante gasten rustig en beschaafd keuvelen over the meaning of life. Dat op Eén programmeren was in mijn ogen een gruwelijke vergissing."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws