Jens Dendoncker aan de grond genageld na onverwacht telefoontje van viroloog Steven Van Gucht: “Ik heb hem dit zeer duidelijk gemaakt” Buitenland
Buitenland

Jens Dendoncker aan de grond genageld na onverwacht telefoontje van viroloog Steven Van Gucht: “Ik heb hem dit zeer duidelijk gemaakt”

Jens Dendoncker aan de grond genageld na onverwacht telefoontje van viroloog Steven Van Gucht: “Ik heb hem dit zeer duidelijk gemaakt”

In volle coronacrisis was Jens Dendoncker te gast bij Danira in ‘Vandaag’. Daar liet hij zich plots ontvallen dat hij al eens pornografische dromen heeft over Marc Van Ranst.

"Enkele uren nadat ik in ‘Vandaag’ over die dromen had verteld, kreeg ik toch wel een telefoontje van Steven Van Gucht, zeker!”, grapt Jens in weekblad Humo.

“Hij probeerde er luchtig over te doen – het kon hem zogezegd niet deren – maar ik hoorde toch dat hij zich enigszins buitengesloten voelde."

“Ik heb hem duidelijk moeten maken dat ik hem óók een aantrekkelijke man vind”, lacht de komiek.

“En dat het niet is omdat ik in mijn slaap af en toe zo’n wollen trui over Marc zijn hoofd trek, dat ik Stevens plastron niet wil losmaken, snap je?"

"Ik zal dat maar stilhouden: voor je het weet, hangt ook Erika Vlieghe aan de lijn, en dat slapen is al vermoeiend genoeg geworden”, aldus Jens.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws