Witte rook bij AA Gent: 'Concurrent voor Vadis en Kums tekent voor 4 seizoenen' Sport
Sport

Witte rook bij AA Gent: 'Concurrent voor Vadis en Kums tekent voor 4 seizoenen'

Witte rook bij AA Gent: 'Concurrent voor Vadis en Kums tekent voor 4 seizoenen'

Na de komst van onder meer Dino Arslanagic, Jordan Botaka en Nurio Fortuna heeft AA Gent er opnieuw een nieuwkomer bij. De Duitser Niklas Dorsch komt voor 3,5 miljoen euro over van het 1.FC Heidenheim.

AA Gent was al een tijd op zoek naar een goede concurrent voor Sven Kums en Vadis Odjidja en heeft die nu ook gevonden. Niklas Dorsch maakt de overstap naar de Buffalo's en tekent een contract voor 4 seizoenen.

Sports manager Tim Matthys toonde zich op de clubwebsite in elk geval erg tevreden met de transfer: "Ik ben ongelooflijk tevreden dat we Niklas naar Gent kunnen halen. Dankzij het goede werk van onze voorzitter en Michel Louwagie hebben we Niklas kunnen overtuigen om voor ons te kiezen. Hij stond al een hele tijd bovenaan ons lijstje en dat we dit nu ook kunnen realiseren stemt mij zeer gelukkig. Niklas speelde de laatste 2 jaar op een zeer hoog niveau in Duitsland en is klaar om een volgende stap te zetten in zijn carrière."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws