Vrijdag 24 Juli 2020 - 07:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

De kloof tussen prins Harry en prins William lijkt onoverbrugbaar: “Dan pas zullen de geschillen uitgepraat kunnen worden”

De kloof tussen prins Harry en prins William lijkt onoverbrugbaar: “Dan pas zullen de geschillen uitgepraat kunnen worden”

Prins Harry en prins William zullen niet in staat zijn hun geschillen uit te praten, totdat ze in hetzelfde land zijn, of Harry terugkeert naar het Verenigd Koninkrijk. Dat zegt de voormalige perssecretaris van de Britse koningin in US Weekly.

"Ik hoop dat zij hun meningsverschil zullen oplossen, want er mag geen kwaad bloed zijn onder de broers”, zegt Dickie Arbiter.

“Vooral niet bij twee broers die zo’n trauma hebben meegemaakt met de dood van hun moeder, prinses Diana."

“Ze hebben veel meegemaakt en ze hebben elkaar gesteund. En een breuk is in geen enkel gezin gezond”, aldus Arbiter, die tussen 1988 en 2000 voor The Queen werkte. “Ik hoop dat ze weer bij elkaar komen."

Geruchten over een breuk tussen de twee broers doken voor het eerst op nadat prins William zijn bezorgdheid had geuit over hoe snel de relatie van Prins Harry met Meghan Markle vorderde.

En nu Harry en William zo ver uiteen zijn, weet niemand wanneer de geschillen tussen hen uitgepraat zullen worden.

“Harry is in Los Angeles, William en Kate in het Verenigd Koninkrijk. Er ligt een grote oceaan en veel land tussen hen in.

De geschillen zullen niet opgelost raken zolang zij niet daadwerkelijk samenkomen, en Harry terugkeert naar het VK”, weet de expert ter zake.

TAGS  I  Prins Harry  I  prins William  I  shownieuws