Erika Vlieghe: "Antwerpen staat echt helemaal in de fik" Royalty
Royalty

Erika Vlieghe: "Antwerpen staat echt helemaal in de fik"

Erika Vlieghe: "Antwerpen staat echt helemaal in de fik"

Erika Vlieghe geeft toe dat ze flink nerveus is door de huidige slechte coronacijfers. Nu al een tweede golf in ons land, dat is niet wat men had verwacht.

"Dat er nu een tweede golf komt, is natuurlijk wel buitengewoon triestig: het was al alle hens aan dek voor de eerste golf, en er wordt het zorgpersoneel geen rustpauze gegund", zegt Vlieghe in De Morgen.

"Blinde paniek helpt niet, dan doe je domme dingen. Als je zenuwachtig bent, kun je nog vooruitwerken. Dat moet nu gebeuren.”

“De toestand is zeer ernstig", waarschuwt Vlieghe, die zich grote zorgen maak over Antwerpen. "Er zijn heel wat bosbranden in Vlaanderen, en vooral Antwerpen staat echt helemaal in de fik. Vandaar: ja, ik word zenuwachtig."

Klein beetje optimisme

Al zijn er ook wel redenen om iets optimistischer te zijn dan aan het begin van de eerste golf. "We zijn er wel sneller bij dan een half jaar geleden", zegt ze.

"We hoeven niet van nul te vertrekken, er zijn al veel structuren gebouwd, waarvan sommige nog met haken en ogen aan elkaar hangen, maar er is wel van alles."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws