Zaterdag 25 Juli 2020 - 17:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Maddie McCann gezien in supermarkt: "Ze sprak Duits"

Maddie McCann gezien in supermarkt:

Een gepensioneerde lerares vertelde aan de Portugese tv dat ze de vermiste Maddie McCann zag praten met een ander meisje in een supermarkt in de buurt van de Algarve in Albufeira, op zo'n honderd kilometer van het resort waar Maddie in 2007 verdween.

De vrouw beweert dat ze Maddie McCann drie jaar geleden Duits zag spreken. Het gaat om een gepensioneerde leerkracht, die haar zag in de buurt van Algarve in een supermarkt.

Ze sprak met een ander kind, vertelde de vrouw aan de Portugese tv. De 43-jarige Duitse pedofiel Christian Brueckner wordt genoemd als hoofdverdachte in de ontvoering van Madeleine.

Maria, de vrouw die Maddie zag, deed de verbazingwekkende onthulling tijdens de wekelijkse Portugese onderzoeksshow Sexta, gepresenteerd door Sandra Felgueiras.

Ze beweerde dat ze ervan overtuigd was dat het om het verdwenen Britse meisje ging, vanwege een opvallende vlek in haar rechteroog.

"Ik ben zeker"

"Ik heb haar duidelijk gezien en ik weet zeker wat ik zag. Ze was ongeveer 13 jaar oud", zei de vrouw. "Ze was bij een ander tienermeisje. Ze spraken Duits. Ze zaten in de broodafdeling."

"Ik denk niet dat er iemand bij hen was. Na een paar seconden besefte ik wie het zou kunnen zijn, maar tegen die tijd was het te laat. Ik ben zeker over wat ik zag."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Maddie McCann  I  n365