Zondag 26 Juli 2020 - 21:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Schokkende onthulling over Meghan Markle en ‘gefrustreerde’ prins Harry: “Ik had nooit gedacht dat het zover zou komen”

Schokkende onthulling over Meghan Markle en ‘gefrustreerde’ prins Harry: “Ik had nooit gedacht dat het zover zou komen”

Het vertrek van prins Harry en Meghan Markle uit het Verenigd Koninkrijk is nog steeds wereldwijd een hot topic. Een nieuwe biografie van auteurs Omid Scobie en Carolyn Durand werpt plots een heel ander licht op de zogeheten ‘Megxit’.

Op 8 januari van dit jaar kondigden prins Harry en Meghan Markle aan dat ze een stap zouden terugzetten als ‘senior royals’ van het Britse koningshuis. Tot nu toe werd steeds aangenomen dat Meghan het ‘brein’ was achter heel de operatie, maar in ‘Finding Freedom: Harry & Meghan and the making of a modern royal family’ schetsen Scobie en Durand een heel ander beeld.

“Meghan wilde alles doen om erbij te horen”, schrijven zij. “Ze zei: ‘Ik heb mijn hele leven opgegeven voor deze familie’. Ze was dus niet meteen klaar om de handdoek in de ring te gooien."

Heel triest

“Harry raakte echter gefrustreerd. Hij lag al langer in de clinch met William en hij vond het niet kunnen dat zijn vrouw niet werd aanvaard door zijn familie", klinkt het nog. "Uiteindelijk was hij het die de knoop doorhakte: híj wilde uit de monarchie stappen."

“Meghan was teleurgesteld in de manier waarop ze behandeld werd: ‘Ik had nooit gedacht dat het zover zou komen, maar kijk. Het is heel triest’, zo zei ze."

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  shownieuws