Karl Vannieuwkerke kondigt zeer verrassend nieuws aan over 'Vive le Vélo' Sport
Sport

Karl Vannieuwkerke kondigt zeer verrassend nieuws aan over 'Vive le Vélo'

Karl Vannieuwkerke kondigt zeer verrassend nieuws aan over 'Vive le Vélo'

De fans van Vive le Vélo hoeven zelfs niet te wachten op de zomer vooraleer het op het scherm komt. Karl Vannieuwkerke presenteert al vier keer de wielertalkshow in aanloop naar de Ronde van Vlaanderen. “Vive le vélo past bij de zomer, maar vooral bij de koers", zegt de 48-jarige Vannieuwkerke.

Nee, dit keer hoeven we niet te wachten tot de start van de Ronde van Frankrijk in juli. Op 1 april is er al Vive le vélo - leve de Ronde. “De eerste aflevering van Vive le vélo - leve de Ronde valt de dag na Gent-Wevelgem. De tweede aflevering valt de dag voor de start van Dwars door Vlaanderen, met de derde aflevering zitten we pal in die koers, de vierde en laatste aflevering volgt de dag erna", verduidelijkt Vannieuwkerke in Het Nieuwsblad.

"Het is logisch dat we dit doen in de aanloop naar de Ronde van Vlaanderen, maar we kunnen het over zo veel meer hebben. We zijn het gewend dat Vive le vélo in de zomer valt, maar het programma hoort natuurlijk vooral bij de koers. Eigenlijk kan het niet beter vallen dan in de Heilige Week ( de Italianen ­beschouwen de week met de E3 Binck Bank Classic, Gent-Wevelgem, Dwars door Vlaanderen en de Ronde van Vlaanderen als de 'Heilige Week', nvdr.)."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws