‘Thuis’-actrice Daphne Paelinck zet viroloog Steven Van Gucht stevig op zijn plaats: “Echt heel onverantwoord van hem” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-actrice Daphne Paelinck zet viroloog Steven Van Gucht stevig op zijn plaats: “Echt heel onverantwoord van hem”

‘Thuis’-actrice Daphne Paelinck zet viroloog Steven Van Gucht stevig op zijn plaats: “Echt heel onverantwoord van hem”

Iedereen heeft tegenwoordig wel een mening over hoe de beleidsmakers de coronacrisis moeten aanpakken. Maar ook de virologen worden afgerekend op hun manier van werken en handelen.

"Ik ben toch blij dat Marc Van Ranst er is. Ik zie hem als een soort vaderfiguur voor ons allen”, zegt 'Thuis'-actrice Daphne Paelinck in Dag Allemaal. "Soms word ik echt angstig door al dat negatieve nieuws, maar als ik Marc heb gehoord, word ik weer kalmer. Ik vond het wel onverantwoord toen zijn collega Steven Van Gucht zei dat hij geen mondmasker droeg bij het winkelen."

Als er één plek is waar het risico op besmetting wel zéér klein is, is het de set van ‘Thuis’, waar Daphne de rol van de bitchy Christine speelt. Na hun zomerbreak van drie weken zal ze daar weer op de set staan. “Daar kijk ik zo hard naar uit”, aldus Daphne. “Echt waar, ik heb me daar nog geen seconde onveilig gevoeld."

Populair

Laatste nieuws