Dinsdag 28 Juli 2020 - 16:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Vlaams Belang razend: "Men heeft de broeihaarden in de geïslamiseerde Antwerpse wijken niet in de kiem gesmoord"

Vlaams Belang razend:

De Antwerpse afdeling van Vlaams Belang is van mening dat de erg strenge maatregelen in de stad Antwerpen en de provincie hadden vermeden kunnen worden. Dan had men een tiental dagen geleden "microchirurgisch" moeten optreden, zo stelt het VB.

Volgens Vlaams Belang trokken tien dagen geleden al virologen en huisartsen aan de alarmbel over "het snel stijgend aantal coronabesmettingen in met name de Marokkaanse gemeenschap in Antwerpen-Noord, Kiel, Borgerhout en Deurne".

"Vorige week pas werd in Borgerhout en Antwerpen-Noord door huisartsen en vrijwilligers met een medische achtergrond een proefproject van gouverneur Berx uitgerold inzake contacttracing", vindt VB Antwerpen. "Dit blijkt vandaag too little too late te zijn."

VB-fractieleider Sam Van Rooy zegt dat het "er sterk op lijkt dat politieke correctheid aan de vooravond van het islamitische Offerfeest ervoor heeft gezorgd dat men de coronabroeihaarden in geïslamiseerde Antwerpse wijken, die men nota bene meer dan 10 dagen geleden reeds kende, niet snel en adequaat in de kiem heeft gesmoord".

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Vlaams Belang  I  Antwerpen  I  n365