Sandrine André waarschuwt de kijkers van ‘Familie’: “Er zijn fouten gemaakt" Buitenland
Buitenland

Sandrine André waarschuwt de kijkers van ‘Familie’: “Er zijn fouten gemaakt"

Sandrine André waarschuwt de kijkers van ‘Familie’: “Er zijn fouten gemaakt"

Wegens de coronacrisis werden er allerlei maatregelen genomen op de set van ‘Familie’. Op deze manier konden de opnames toch doorgaan. De anderhalve meter wordt onder meer gerespecteerd, maar iets moeilijker is het voor de acteurs om de eigen styling te doen.

"Stylisten hebben daar een geoefend oog voor en zien bijvoorbeeld ook meteen als een oorbel of kraag verkeerd zit”, zegt Sandine André, die in de reeks de rol van Veronique Van den Bossche speelt, in Primo. “Ik ben dan ook erg benieuwd welke foutjes de kijkers uit de nieuwe afleveringen zullen halen wanneer we weer op het scherm te zien zijn."

Ook de makers lieten zich al ontvallen dat het een heuse opdracht zal zijn om alles tot in de perfectie te laten overlopen. “In maart werd bijvoorbeeld een scène opgenomen waarbij een personage een deur opent, maar pas in juli werd het betreden van de kamer ingeblikt”, klinkt het. “Alles moet perfect op elkaar aansluiten. Niet simpel."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws