Moeder neemt overdosis na depressie door coronacrisis, dochters van 2 en 4 sterven in snikhete auto Buitenland
Buitenland

Moeder neemt overdosis na depressie door coronacrisis, dochters van 2 en 4 sterven in snikhete auto

Moeder neemt overdosis na depressie door coronacrisis, dochters van 2 en 4 sterven in snikhete auto

Twee zusjes van twee en vier zijn in Texas om het leven gekomen in een snikhete auto. Natalie Chambers, de 24-jarige moeder, leed aan een depressie en bleek verslaafd te zijn aan verboden middelen.

Isabel en Elise Chambers, slechts twee en vier jaar oud, werden dood aangetroffen naast hun moeder Natalie Chambers in haar Ford Escape SUV. Het gezin werd aangetroffen op een parkeerplaats 24 uur nadat de 31-jarige Natalie haar familie had verteld dat ze haar jonge meisjes er mee op uit nam.

Maar familieleden sloegen in paniek alarm nadat Natalie, die aan een depressie leed en verslaafd was aan drank en drugs, niet meer kwam opdagen. 24 uur later werd haar wagen aangetroffen op een parkeerplaats. De temperatuur was er gestegen tot 33,8 graden. De moeder had een overdosis genomen, de kinderen stierven in de snikhete auto.

"Natalie had in het verleden moeite gehad maar had wat hulp gekregen en was een geweldige moeder. Onlangs was ze tijdens de coronacrisis depressiever geworden en was ze duidelijk hervallen", zo vertelt een familielid. "We zijn er allemaal kapot van dat de meisjes zo'n tragedie hebben meegemaakt."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws