Donderdag 30 Juli 2020 - 08:42   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Christophe en Nick uit Blind Getrouwd hebben groot nieuws te melden: "Het is officieel!"

Christophe en Nick uit Blind Getrouwd hebben groot nieuws te melden:

Christophe Ramont en Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' hebben belangrijk nieuws aan te kondigen. Ze zijn namelijk officieel gescheiden.

Christophe en Nick stapten in het huwelijksbootje in het VTM-programma, maar hun relatie hield geen stand. Nick kreeg geen gevoelens voor Christophe. Nu is de scheiding dus ook officieel. Christophe heeft intussen al een nieuwe vriend.

"Sinds kort ben ik helemaal officieel een "gescheiden man". "'t is gebeurd" zou Erik Van Looy in De Slimste Mens ter Wereld roepen. De 'echtscheiding in onderlinge toestemming' heeft de nodige procedure doorlopen en dus zijn Nick en ikzelf niet langer gehuwd. Per definitie is Carl ook niet langer mijn minnaar."

"Het is uiteraard de laatste stap in iets wat iedereen ondertussen al drie maand weet en het verandert helemaal niets aan de vriendschap die tussen ons ontstaan is. Het is voor mij wel een moment om te beseffen hoe intens het afgelopen jaar geweest is. Een bijzonder fijne rollercoaster maar een rollercoaster desalniettemin. Op naar het volgend avontuur dan maar!"

"De foto is overigens maanden geleden genomen toen we samen de aanvraag tot echtscheiding gingen indienen. Speciaal overigens: we moeten een van de weinige koppels zijn die apart een huwelijksaanvraag indienen maar wel samen de echtscheiding aanvragen."

View this post on Instagram

Sinds kort ben ik helemaal officieel een "gescheiden man" 🤣 "'t Is gebeurd" zou @erik_van_looy_ in @deslimstemensterwereld roepen. De 'echtscheiding in onderlinge toestemming' heeft de nodige procedure doorlopen en dus zijn Nick en ikzelf niet langer gehuwd. Per definitie is Carl ook niet langer mijn minnaar. 😉 Het is uiteraard de laatste stap in iets wat iedereen ondertussen al drie maand weet en het verandert helemaal niets aan de vriendschap die tussen ons ontstaan is. Het is voor mij wel een moment om te beseffen hoe intens het afgelopen jaar geweest is. Een bijzonder fijne rollercoaster maar een rollercoaster desalniettemin. Op naar het volgend avontuur dan maar! 😁 De foto is overigens maanden geleden genomen toen we samen de aanvraag tot echtscheiding gingen indienen. Speciaal overigens: we moeten een van de weinige koppels zijn die apart een huwelijksaanvraag indienen maar wel samen de echtscheiding aanvragen. 🤔🤭 . . . . #blindgetrouwd #marriedatfirstsight #getrouwd #gescheiden #echtscheiding #helemaalofficieel #intens #rollercoaster #momentvanreflectie

A post shared by Christophe Ramont (@c_ramont) on

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Christophe  I  Nick  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws